MENÜ

ZİYARETLER

Rûhu’l-Furkân Tefsîri’nin 19. Cildi basıldı
Tefsir Hanesi
27 Eylül 2018
8 yorum
Rûhu’l-Furkân Tefsîri’nin 19. Cildi basıldı

Mahmud Efendi Hazretleri’mizin Rûhu’l-Furkân Tefsîri’nin 19. Cildi basıldı. Tefsîr, Efendi Hazretleri’mize arz edilince Efendi Hazretlerimiz eline alıp çok memnun oldu. Yazanlara duâ edip selâm gönderdi. Muhammed Keskin Hocaefendi, Efendi Hazretleri’mizin mührü ile mühürlenmiş ve Efendi Hazretleri’mizin mübarek eli değmiş olan Tefsîr’i Cübbeli Ahmet Hocaefendi’ye hediye etmek üzere getirdi. Cübbeli Ahmet Hocaefendi de Efendi Hazretleri’mizin selâmını ve Tefsîr’i hürmet ve tazîm ile aldı. İnşâallâh diğer ciltler gibi bu cildin de Ehli Sünnete çok hayırlı olmasını ve çok fayda vermesini Cenâb-ı Mevlâ’dan niyaz ediyoruz. Âmîn!

Rûhu?l-Furkân Tefsîri?nin 19. Cildi basıldı

YORUM YAZ
PAYLAŞ
KULLANICI YORUMLARI
  • Enes Şener
    11 Ocak 2023 19:35
    Selamunaleyküm. 20.cilt ne zaman çıkacak
  • Zeki subaşı
    25 Ocak 2021 23:09
    Selamün aleyküm değerli hocalarım Allah bu hizmetinizden ötürü cenneti ile mükafatlandırsın inşallah ruhum furkan tefsirinin bütün ciltlerini aldım çok mükkemel ancak hadisi şehirlerde çok Tekrardan vardır birde eski bankalar yeni baskılsrdan Daha iyiydi osmanlıca kelimeler vardı kelime lüğatı vardı daha iyi idi birde kuran ı mübin iki cilt aldım diğer ciltler çıkmadı ne zaman çıkar acaba selam vr dua İle
  • Ali Yusuf ATAŞ
    01 Ocak 2021 14:45
    19. ciltte kaldık hocam 2 senden fazla oldu lütfen bilgilendirin merak ediyoruz
  • SALİH Gündoğdu
    12 Aralık 2020 20:51
    Öncelikle hizmetlerinizin devamını dilerim. Yaptığınız hizmetlerin hezimete uğramasına Rabbimin korumasına talep ederim. 19 yılda yapmış olduğunuz ruhul Furkan tefsirinin çok faydalı görüyorum çok faydasını buluyorum. Öncelikle yazımda emeği geçen bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.Hastalıklara şifa olsun geçmişlerine Cennet-i Firdevs nasip olsun. Biz okuyanlara da içindekilerle amel etmeyi Rabbim nasip eylesin. Amin. Cemiyetimiz ve cemaatimiz mübarek eylesin ve korusun muhafaza eylesin.
  • Zeynep Toy
    22 Nisan 2020 11:56
    Lutfem 20 ciksin
  • Mert Özdinçer
    03 Aralık 2019 12:02
    Lutfen biraz hizli yazin 6 yasir bekliyorum 19 da kaldik Allah razi olsun
  • Mert Özdinçer
    03 Aralık 2019 12:01
    Evet çok mubarek be muhtesem bir kitap yanliz bazen ayni seyler geciyor birde lutfen rica ediyorum biran once bitirilsin 19 cildi bitirdik elhamdulillah oyle kaldik artik baska kitaplarda kesmiyor lutfen biraz hizli yazin Allah razi olsun
  • HACER DURSUN
    08 Aralık 2018 07:21
    Ruhul Furkan ne mübarek bir kitaptır. Yalnız fiyatı çok fazla pahalı 2 cilt alabildim sonra kaldı ve sürekli aynı ayetler aynı hadisler tekrar tekrar yazılıyor. Buna bir çare bulunsa da fiyatı da düşer belki diye düşünüyorum . Emeği gçenlerden Rabbim razı olsun ..
YORUM YAZ