MENÜ

Mescid Sohbetleri
25 Aralık 2018
Bu Haftanın Sohbeti 25 Aralık 2018
Cübbeli Ahmet Hocaefendi ile Bu Haftanın Sohbeti 25 Aralık 2018
KULLANICI YORUMLARI
  • Aysun___
    28 Aralık 2018 05:19
    Ve ayrıca devlet büyüklerine hakaret etmeyi suç olarak görüp ceza veren ama yüce Allah a hakareti düşünce özgürlüğünden sayan bu sisteme de yazıklar olsun
  • Aysun___
    27 Aralık 2018 17:28
    Türk halkı olarak Süleyman ateş leri Zekeriya Beyaz lari yaşar Nuri öztürkleri Mustafa karataslari Mustafa islamoglu gibileri gördük her birinin ayrı ayrı saçma sapan goruslerini fikirlerini okuduk duyduk bazılarına kizdik bazılarına gülüp geçtik ciddiye bile almadık ama ilk defa Mustafa ozturk gibi bu kadar haddini aşan direkt kuran ayetleriyle dalga geçen haşa yüce Allah a dil uzatan birini gördük gavur bile bu kadar ileri gitmedi benim aklım fikrim almıyor ilahiyat tan birinin direkt kuran ayetleriyle dalga geçmesini hele de ortamda bulunan gençlerin bu küfüre değil tepki göstermek gulmelerini benim aklım fikrim hafsalam almıyor ve daha üzücü olanı bu adam hala görevde. .hepimize yazıklar olsun Hepimize hepimize yazıklar olsun. . başımıza nasıl taş yağmıyor en çok şaşırdığım da esasen bu ..
  • İsa KARAGÖZ
    27 Aralık 2018 00:09
    Hocam alim değilim sizi de elimden geldiğince dinleyip faydalanmaya çalışıyorum bu sohbetinizin 60. Dakikada diyorsunuz ki; “beyanım da yanlışlık var mı? Varsa söyleyin” benim aklıma takılan bir durum var iki konuşmanızda çelişki var eksikliğimi giderirseniz sevinirim.İlla ki vardır bir yorumunuz anlatmak istediğiniz ama konuşmanızın ikisinide dinledim ben çelişkileri gideremedim bana yardımcı olursanız Allah razı olsun selametle cevabınızı bekliyorum..
YORUM YAZ