MENÜ

Bursa Sohbetleri
05 Ocak 2019
Bursa Sohbeti 5 Ocak 2019
Cübbeli Ahmet Hocaefendi ile Bursa Sohbeti 5 Ocak 2019
KULLANICI YORUMLARI
  • Bülent Üstündağ
    15 Ekim 2019 09:29
    Allahu teala hocamıza sağlıklı uzun bir ömür versin. Kendisini Allah rızası için sevenlerle, kendisinin Allah rızası için sevdiklerini ve kendisini dünyada, kabirde, mahşerde sıkıntı çekmeden, cehenneme girmeden cennete girenlerden eylesin. AMİN...
  • Ucs
    19 Mayıs 2019 04:18
    Maşallah hocam dinsizler çıldırıyor sayenizde Allah sizden razı olsun
  • Ömer Talha Karaer
    12 Mayıs 2019 18:32
    Rabb'im hocamızı başımızdan eksik etmesin böyle ehlisunnet hocalarımızın sayısını arttırsın Amin
  • Murat Fırat
    04 Mayıs 2019 16:28
    Hocam videolarınızı MP3 indirme linki verseniz de arabamıza da dinlesem sizleri Allah'a emanet olur.
  • Ölüleri ancak Rabbim diriltir bu bir, ikincisi Rabbim dilerse izin verirse peygamberleri de diriltmiştir bu iki, üçüncüsüde Cübbeli Ahmet hocamız ölüler duymaz veya konuşmaz demedi bu da üç, bilmem anlata bildim mi?
  • Ahmet Kömürcü
    10 Ocak 2019 17:02
    Hocam ölüyü dirilten ve konuşturan isa sv değilmi hani ölüler konusmaz veya duymazdı
  • aysun
    10 Ocak 2019 16:16
    hasan adlı üye ; Kuran ayetleriyle dalga geçen inkar eden hadsizce stand up gibi ayetlerle alay eden, diline dolayan ilahiyat hocaları ..bunlara tepki göstermeyen dinden çıkmışlardır diyemeyen tam tersine sessiz kalan da diyanet işleri başkanlığı. bu insanlar hala ilahiyatta hoca ve malesef müftü vaiz yetiştiriyorlar bu durumda tepki göstermeyene asıl yazıklar olsun . haklı tepkileri saldırı olarak nitelendirdiğin için sana da yazıklar olsun din senin de dinin dil uzatılan senin de kitabın ... ayrıca osmanlının son dönemlerinde padişahların değilse bile alimlerin dinden uzaklaştığı gerçeği neden rahatsız ediyor ki ..gerçek gerçektir ..dinden uzaklaşma batı hayranlığı batı özentisi değil mi osmanlının sonunu hazırlayan bunda din hocalarının bozulmasının da etkisi var malesef
  • Mehmet Seçer
    09 Ocak 2019 19:26
    Çok değerli bir sohbet olmuş. Allah razı olsun. Yorum yazan Hasan kardeş gibi düşünenlere de Mevla hidayet nasip etsin.
  • hasan adlı kullanıcıya
    09 Ocak 2019 11:19
    cübbeli ahmet hoca nın söyledikleri niye zoruna gitti, anlaşılan diyanete bağlı birisin diyanetin içinde ve kendi vakfında cübbeli ahmet hocanın söyledikleri kuran ı kerim için yapılan iftiralara karşı gelebiliyor musun, bu senin vicdanına sığıyo mu?!
  • hasan
    07 Ocak 2019 20:04
    5 ocak sohbetinde osmanlının son döneminde ifade edilen meşiatta 600 hoca vardı 6 tanesi namaz kılıyordu ifadesi iftiradır. ikincisi 600 kişi alimdi . diyanet başkanı hatta diyanettekilerin bilgisi toplasan onlardan bir tane etmez. bir tanesi kadar bilgileri yoktur demek hangi vicdana sığar. hangi ölçüyle ölçtün. diyanete ve ilahiyatlara saldırmayı marifet saymayı bırakın artık.
YORUM YAZ