MENÜ

Mustafa Karataş
25 Mayıs 2019
Oruç Tutan Hristiyan’a Sevap Vadederek Kur’an Ayetlerine Muhalif Konuşan M. Karataş Diplomayı Nereden Almış Acaba!
Oruç Tutan Hristiyan’a Sevap Vadederek Kur’an Ayetlerine Muhalif Konuşan M. Karataş Diplomayı Nereden Almış Acaba!
KULLANICI YORUMLARI
  • ALİ
    17 Kasım 2020 14:51
    Gayrimüslimin hiç bir iyiliğine sevap verilmez. Bu adam bunu bilmiyor mu ya. Sevap için tek şart Kelime-i Şehadet getirip iman etmesidir. Aksi halde gerisi boştur. Kafirlerin azap dereceleri de birbirinden farklıdır. Zalim bir kafir ile islam dininin amellerine saygılı bir kafirin azap derecesi farklıdır. Fakat kesin olan bir şey; İkisi de iman etmedikçe asla cennete gidemezler.
  • Hakan karab
    11 Temmuz 2019 07:57
    Kafayi yemiş millet vallah bizim canimiz ciksin haram helal gozetelim diye adam elin Allah kabul etmez gavuruna cennet vadetsin bu dini hiristiyanlaştirmaya calisiyorlar apacik belli.Hemde hiristiyan olan insanlari kullanarak maneviyatlariyla oynayarak niye demiyorki sen bir olan tevhide gelmedikce ikrar etmedikce Muhammedi rasul kabul etmedikce sevap alamazsin cennete giremezsin .su kurutup dolap cevirmenin baska anlami yok bu dini peşkeş cekiyorlar ...
  • Hakan kara
    11 Temmuz 2019 07:49
    Parayla günah çikartip cennet satan hiristiyan papazlari gibi karataşta cennet satiyor karsiliginda ne aliyor artik orasi muamma ..uyanik dolandiricinin istanbulda boğaz köprusunu saf anadolulu garibana satmasi gibi ..
YORUM YAZ