MENÜ

Hayrettin Karaman
24 Haziran 2019
Gençliğin %75’i Karşı Tarafı Destekliyorsa İmamhatip Gençliğini Yetiştiren H. Karaman ve M. İslamoğlu Zihniyetini Sorgulamamız Gerekir!
Gençliğin %75’i Karşı Tarafı Destekliyorsa İmamhatip Gençliğini Yetiştiren H. Karaman ve M. İslamoğlu Zihniyetini Sorgulamamız Gerekir!
KULLANICI YORUMLARI
  • Mehmet Konak
    08 Temmuz 2021 01:23
    Hocam siyaset yapıyorsunuz,lütfen yapmayın.biz siyasetin çirkefine bulaştırmayın. sen daha iyi bilirsin kimlerin kimlere yol verdiğine
  • Tuba yıldız hrl
    07 Ocak 2021 13:04
    Hocam vahabilik nedir sizden öğrendim. Vahabilik Ülkemizde sinsi sinsi ilerliyor. Gençlerin takip ettiği isimler sözde ehlisunnet ama icraatte ve etkileşimde vahabimsi gibiler. Özleri ve dilleri farklı Rabbim bu topraklarda ehlisunnet itikadini daim kaim eylesin. Fitnecilere fırsat vermesin. Sizleri başımızdan eksik etmesin.
  • Sercan D.
    25 Haziran 2019 22:08
    Hocam ben ne o bahsettiğiniz kişileri tanırım ne de görsem dinlerim. Gençlerin yüzde 75 i karşı tarafı destekliyorsa bu durum benim gibi 2 defa işe başvurmuş, her iki başvurulan işte de o işe başvuran, benim rakibim olan adayların Ak Parti Milletvekili tanıdığı olması ve referansı sayesinde işe girmesiyle işsiz kalmam ve onlarında işsiz kalması sebebiyledir. Bana siz değil daha ilmi yüksek hocadan fetva gelse ehveni şer kabul ettiğiniz o partiye oy vermem. Çünkü liyakat ve işin ehli insan İSLAMIN gerekli kıldıği bir şey olduğunu biliyorum. Bu sebeple şer kabul ettiğiniz partiye oy vermek benim vicdanımı rahatlatır. Kul hakkını yiyenlere karşı yapmam gereken önemli bir iştir. Saygılarımla. Hayırlı akşamlar..
YORUM YAZ