MENÜ

Ahmet Hakan
12 Şubat 2019
Ahmet Hakan'ın Demesi M. İslamoğlu Çıkışta, Cübbeli İnişteymiş...
Ahmet Hakan'ın Demesi Mustafa İslamoğlu Çıkışta, Cübbeli İnişteymiş Zaten Hadis-i Şerif'e Göre Yükselişte Olsam Yanlış Yolda Olduğumu Anlardım!
KULLANICI YORUMLARI
  • murat coşar
    03 Nisan 2019 11:46
    dünyaya göre iniş çıkış önemsiz, imtihan için Allah insanlara mühlet verir, yanlış yapmamak önemli. mühlet bitince çok kötü çakılma olabilir. bu duruma hazırlıklı olmalıyız. işkembeden konuşmak kolay, Allah bizim için ne düşünüyor, önemli olan bu. siyaset, hizipleşme ve tarafgirlik uğruna işlenen gıybet, iftira, haram bizi bitirir.
  • Mehmet
    21 Şubat 2019 11:54
    hocamın ayetlerin doğru okunuşu ve kelime kelime meal kitabı varsa almak isterim Mesela Ayetel Kürsi için hiffuhuma demiş her yerde hifzuhuma yazıyor bu dogrumudur Örnek Fatiha için doğru okunuşu ve kelime kelime anlamını yazan eseri varmı Yoksa bu eksikliktir bunları paylaşmasını rica ediyoruz her süre için yapmalı kelime meal ve toplumda imamlardan yanlış okuduguna inandığı her şeyi düzeltsin madem Arapça biliyor hocamızın en acil görevi budur eseri yapsın Namazı dosdoğru kılalım Fatiha için 40 yerde yanlış bulurum Kabe imamları doğru okumuyor nasıl okunmasi lazım hepsini anlatsın öyle bunlar yanlış okuyor demekle olmaz dosdoğru nasıl okunacaksa kelime kelime mealleriyle eser yapsın
YORUM YAZ