MENÜ

Oda TV, Sözcü ve Cumhuriyet'in İftiraları Hakkında Kamuoyuna Duyuru!
HABERLER
13 Nisan 2019 19:55
34 yorum
Oda TV, Sözcü ve Cumhuriyet'in İftiraları Hakkında Kamuoyuna Duyuru!

İnternet haber sitesi OdaTv, benim “bid’at ehlinin imkânlarının iptâli” için yaptığım duâları kendi zihniyetlerindekiler hakkında sanarak haber yapmıştır. Oysa bid'at ehli olmak için önce Müslüman olmak lazım, ama İslam’ın değerlerine saldırıp istihza edenlere zaten ehli bid’at denmez. Bizim kastımız Müslüman geçinip de "Kamu malından %20'ye kadar almak câiz" diye fetvâ veren ve Abant toplantılarında dinlerarası diyalogçuluk yapan fakîh-i fâcirlerin imkânlarının alınması hakkındadır. Ama Oda TV'nin bizim duâlarımızın mânâlarını anlaması için akıl ve insâf ehli olması gerekir. Heyhât!

FETÖ’nün STV ve Zaman Gazetesi gibi yayın organları kapanınca, bizim vatanın bölünmemesi ve devletin bekâsı için Cumhur İttifâkı’na verdiğimiz destekten rahatsız olan bu adamlar, tetikçi olarak Oda TV, Sözcü ve Cumhuriyet gibi kanalları kullanarak bizi yıpratmaya çalışmaktadırlar. Herhalde, hakkımda bir iftira kampanyasına dönüştürülen “yanmaz kefen satıyor” ve “terlik satıyor” işi tutmayınca, şimdi de belediyeden ihâle alıyor” iftiralarıyla bizi yine kamuoyuna olumsuz olarak gündeme taşıtmaktadırlar. Bu haberlerin de asılsız olduğunu ve bizim kimsenin hiçbir maddî işiyle alâkamız ve hattâ haberimiz olmadığını kamuoyu yakînen bilmektedir. 

Maddî mânevî ihâlelerin dünyâda ve âhirette kimlerin üzerine yıkılacağını merak edenler, Ehl-i Sünnet’e muhâlif bid’at ehli birçok hacı-hoca bulabilirler ve bunların istismârlarından ve istifâdelerinden bahsedebilirler.

Lâkin benim gibi 28 Şubat’ta vakfı kapatılıp askeri cunta tarafından Beykoz Külliyesine el konulan ve bugüne kadar bunca taleplerimize rağmen kendi vakfının malı olan külliyesi bile iâde edilmeyen, hatta mahkeme raporlarına dahî müspet bilgi gönderilmeyen bir kişinin bu hükûmetten ve belediyelerden menfaat temîn ettiği iddiası nasıl düşünülebilir? Hakkı olan bir malı dahi almayı beceremeyen benim gibi birinin, başka menfaatler elde ettiği iddiası olacak şey değildir. Külliyemiz, vakıf ve derneklerimize iâde dahî edilmezken, “maddî menafaatler için hükûmete destek verdiğimizi” söyleyenler, mahza iftirâ etmektedirler. Allâh’ın la’neti müfterîlerin üzerine olsun!

Ben başkaları gibi dönemin adamı olsaydım, bu dönemde üç kere hapse girer miydim? FETÖ’ye herkes revaç verirken Abant’ı bırakmayanlar, çarşı karışınca taraf değiştirenler, her dönem de gemilerini yürüttüler ve imkânlarını arttırdılar. Biz ise maddî birçok imkânımızı kaybettiğimiz gibi, yıllarca hapis yattık. Çünkü yanlış gördüğümüz husûslarda dâima reddiyeler yaptık. Ama FETÖ’nün hâlâ temizlenmediğini bilerek ve PKK’nın hudûdumuzda devlet kurdurulacak hâle geldiğini görerek, sırf dînî ve millî gâyelerle Cumhur İttifâkı’na destek vermeyi bir vecîbe addettik.

İBB’den ihale alan haberlere konu firma; 15 senelik bir müessese olup, 10 senedir bilfiil en büyük kurumlardan iş alıp bu işleri yapmaktadır. Üç senedir benim dâmâdım olan Esat Bey’in hissedârı olduğu şirketin ticari işlerinden hiçbir haberim yoktur.

Dolayısıyla evvelden beri bu işleri yapan insanlar olduklarına göre ne onların bizim ismimizi kullanması, ne de bizim onların işinden haberimiz olması söz konusu değilken, "Cübbeli Ahmet Hoca seçime destek verip ihâle aldı" gibi haber çıkarmak gerçekten büyük bir bühtândır, hedef saptırmaktır, gündem değiştirmektir ve evvelden beri her türlü yalan ve iftirâ ile itibârını sarsamadıkları Cübbeli Hoca’yı bir de bu yönden hedef yapma denemesidir. Bunlar, FETÖ’cülerin tahrikleriyle çıkarttıkları iftirâlardan öteye geçmemektedir.

Zaten çıkan haberlere bakıldığında, haber değeri olmadığı ve kimsenin buna inanmadığı da ortadadır. Ehliyet ve liyâkat dâhilinde işlerini yapan ve hiçbir istismâr gözetmeyen masum insanlara iftirâ atmak dünyâda da âhirette de çok büyük bir kul hakkına girmektir. Bizi takip edenlerin zâten böyle şeylere itibâr ettikleri aslâ müşâhede edilmemekteyse de yine de ma‘lûmât bekleyen kimselere bu kadar bir paylaşımla iktifâ ediyorum ve müfterîleri Allâh-u Te‘âlâ’nın adâletine havâle ediyorum.

YORUM YAZ
PAYLAŞ
KULLANICI YORUMLARI
  • Murat Topuk
    03 Haziran 2019 21:56
    Ey Cübbeli Ahmed Hoca Efendi!!! Şüphesiz ki Sen Hak Yol Üzere, Evliyanın Himmeti ile Din-i Mûbini İslamın Galebesi, Sünneti Seniyyenin Muhafazası ve dahi Şeriat-ı Garranın Şu Zamanın Şartlarında, Bunca Zorluklar İçerisinde bile Tatbiki İçûn Malın ile, Canın İle Âllah Sûbhane ve Tealâ Hazretlerinin Dinine Hizmet Eden bir Mûbarek Alim Zat İsin!!! Biz Buna Şahidiz!!! Ve Ahirette de Şahitlik Edeceğiz!!! Biz Senden Razıyız!!! Âllah Celle Celalûhû Hazretleride Razı Ola.
  • ersan uçarer
    01 Haziran 2019 10:49
    hak ile batılın mucadelesi devam etmekte... allah, hak kın galip gelmesi için ugraşan bedel ödeyen cübbeli hocamız ve onun gibilere yardım etsin .. ehli küfrü zelil etsinn. amiiin..
  • sinan özkaraaslan
    16 Nisan 2019 06:09
    LAAGAALİBE İLLELLAAH VELAANABUDU İLLAAİYYAAH MUHLİSİİNE LEHUDDİİN VELEVKERİHEZZAALİMUUN
  • DERYA ÖZTÜRK
    15 Nisan 2019 06:09
    RABBİM EHLİ SÜNNETİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. ÜZÜLME SAYIN HOCAM, ALLAHSIZLAR HEP OLACAK BU DÜNYADA. AMA ONLAR İSTEMESE DE RABBİM NURUNU TAMAMLAYACAK. ONLAR BUNUN KUDURGUNLUĞUNU YAŞIYORLAR. ALLAH ONLARI YA KAHHAR İSMİ HÜRMETİNE KAHRU PERİŞAN EYLESİN İNŞAALLAH.
  • Ömer ÖNCÜ
    14 Nisan 2019 18:48
    Allah ve resulünü seviyoruz. Yaşama gayemizde emir ve sünnetlere şesiz ve şüphesiz uymaktır. Biz amentüye inanan insanlarız. Allahı sevenleri de karşılıksız Allah rızası için ölümüne seviyoruz. Nefisleri ile konuşanlar şeytanın yalakalarıdır. Yaşantı ve akibetleri bellli olan insanlardır. Onların dini onlara bizim dinimiz de bizedir. Din Allahın dinidir. Bizde Allahın kullarıyız. İnanmayanların sözleri, yaşantıları, tartışmaları, akıbetleri ve amelleri bizim imanımızı artırıyor. Cennet ucuz değil, cehennem gereksiz değil.
  • Muhammet yusuf
    14 Nisan 2019 15:02
    Allah Yâr ve yardımcınız olsun değerli Ahmet hocam. Allah sizlere sabır ve uzun omür versin Bu kâfirlerin sonu çok yakındır İnşaAllah
  • ÜNSAL MERCAN
    14 Nisan 2019 10:48
    Es-selamu Aleykum inanın şu Oda tv sözcü gazetesi insanın midesini bulandırıyor Artik Türkiye Eski türkiye değil ama herşey herkes tarafında bilinirken hala Eski Kafayla hareket Ediyorlar Biraz Ayık kafa ile şu dünyaya baksalar ii olacak.
  • Gülhan Oruç
    14 Nisan 2019 10:38
    Selamun aleyküm saygıdeğer hocam bu tür haberler sizin itibarınızı azaltmaz bilakis artırır mutmain olunuz
  • Işık Kınık
    14 Nisan 2019 10:29
    Kıymetli Hocaefendi, Anlaşılan yine imtihan rüzgârları sizin mantıkaya ulaştı. Allaha duam, şevkinizin kırılmaması, gücünüzün sarsılmaması, feyzinizin gün be gün artması,Allah’a olan yakınlığınızın hiç olmadığı kadar fazlalaşması. Amin
  • EMRE DUMRAL
    14 Nisan 2019 07:11
    Hocam herzaman yanındayız bizler sizin nasıl bir insan oldugunuzu bilmekteyiz ALLAHA EMANET OLUN
  • Şahin Baran
    14 Nisan 2019 07:07
    Selamün Aleyküm Değerli Hocam, Biz size çok şey borçluyuz.Öğrettiniz,anlattınız,hasta halinizle birlikte fedakarlık yapıp sohbetten geri kalmadınız.Kimlerle de nasıl mücadele ettiğinizi gayet iyi biliyoruz.Size büyük sevgi besliyor ve saygı duyuyoruz.Ama edep sınırını aşmadan naçizane bir fikrimi ortaya koymak istiyorum.Lütfen siyasete girmeyin.Biz sizi Islam,Allah,peygamber,kitap için seviyoruz.Çevremde de bunun hassasiyetini görüyorum.Her türlü konuda sizi elestirenlere cevap veriyoruz ancak siyaset elimizi kolumuzu baglıyor. Tekrardan Allah sizden razı olsun ve sizi başımızdan eksik etmesin.Selam ve dua ile kalın sağlıcakla.
  • Oktay şakşak
    14 Nisan 2019 03:08
    Hocam biz seni biliyor tanıyor ve atılan iftiralara asla inanmıyoruz. Ben seni 18 yaşımda sulukulede'de o küçük camii'de tanıdım, Yaşım 51 hiç değişmedin iyiki tanımışım iyiki sevmişim, çok istifade ettim hala'da ediyorum Rabbim razı olsun
  • Mustafa Gurhan
    14 Nisan 2019 01:57
    Allâh Teâlâ hazretleri yâr ve yardımcınız olsun kıymetli hocam. Rab Teâlâ hazretleri sizin gibi nice alimler nasib eylesin bu ümmete.
  • Salim Bayram
    13 Nisan 2019 23:27
    Selamualeykum değerli emsali bulunmaz hocam. Siz ki Mahmud efendi hazretleri ks gibi bir evliya nin himmet ve övgülerini almış bir buyuk alimsiniz. Bu bedbahtlarin iftiraları sizin şerefinizi dahada artıracaktır Allah c.c nun izniyle.
  • Selamualeykum
  • İsrafil Babaoğlu
    13 Nisan 2019 22:27
    Allah bize yeter o ne güzel vekildir.. Amerikan uşakları rahat durmaz
  • Mirza Karadoğan Adıyaman Kahta
    13 Nisan 2019 22:14
    Hocam Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşAllah. Böyle uydurma şeylere kulak asmıyoruz Rabbim Yar ve yardımcınız olsun insAllah Adıyamana gelmenizi çok isteriz selam ve dua ile.
  • Mustafa Çınar
    13 Nisan 2019 22:04
    Bunlar şerefsiz Müslüman düşmanı.
  • Mustafa
    13 Nisan 2019 22:02
    Hakkinizi helal ediniz itler havlasin kervanlar şahlansin it urur kervan yurur kendi pisliklerini kapatmaya calisiyor hocam bunlar rüşvette zirve bunlar
  • Fadime Adıyaman Karahan
    13 Nisan 2019 20:50
    Kim nederse desin biz inanmiyoruz Allah yardimciniz olsun .Meyve veren agac taslanirmis .
  • Selcuk Coskun
    13 Nisan 2019 20:29
    Hocam selamlar . Size guveniyoruz arkanizdayiz. Ancak size haddim dısinda tavsisey lutfen ama lutfen siyaseti birakin..bu sizi ve temsil ettiginiz tum insani degerleri yok ediyor..unutmayin mifterilik siyasetin kardesidir..ve bu gun sizin destekledigin yapi da bundan nasibini bolca almistir..Allah'in selami uzerinize olsun..
  • NAZİF KUM
    13 Nisan 2019 20:26
    Selamunaleykum Hocam Allah cc senden razı olsun. Gavurların işbirlikçileri er geç layını bulacaktır.
  • AKİF BORA ÖNDER
    13 Nisan 2019 19:29
    AHMET HOCAM SEN BU ŞEREFSİZ VE ADİLERİN İFTİRALARINA KAFANI TAKMA. BU MİLLET VE SAMİMİ MÜSLÜMANLAR SENİN ALLAHIN ADAMI OLDUĞUNU BİLİYORLAR VE BİLİYORUZ. FAKAT BU ALÇAKLARIN HAKKINDAN GELMEK İÇİN ASLA ALTTAN ALMAMAK VE HATTA BU REZİLLERİN ÜZERİNE GİTMEK, BU KONULARDA YÜKSEK MEBLAĞLARLA DAVA AÇMAK LAZIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. DAVA DİLEKÇESİNİ GEREKLİ MERCİLERE VERİRKEN DE HATTA BASINA DA HABER VERİP ONLARINDA BU HUSUSU GÜNDEME GETİRMELERİNE ZEMİN HAZIRLAMAK GEREKİR.KANIMCA. SELAM VE MUHABBETLERİMLE. ALLAHA EMANET OLUNUZ. ANKARA- (62)
  • A.Doğan
    13 Nisan 2019 19:19
    Bu kanı ve sütü bozuklar ,kahpelikte sınır tanımazlar değerli hocam. Allah cc sizden razı olsun. Hayırlı ve güzel uzun ömür nasip etsin. Amin
  • Mahmut nedim şahin
    13 Nisan 2019 18:45
    Allah iftiraya uğrayanları korusun. Allah iftira edenleri ıslah etsin. Ümmetin hayırlılarına dahil eylesin. Islahı olmayanları da kahreylesin.
  • Kadir saltık
    13 Nisan 2019 18:27
    Selamün aleyküm hocam oda TV ve sözcüğün ne mal olduğunu.bizler biliyoruz .Rabbimiz din düşmanlarına fırsat vermesin.onlar bu İslam in nurunu söndürmeğe çalışıyorlar kâfirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacak tır. Siz üzülmeyin canım hocam biz sizi seviyoruz
  • Kadir saltık
    13 Nisan 2019 18:26
    Selamün aleyküm hocam oda TV ve sözcüğün ne mal olduğunu.bizler biliyoruz .Rabbimiz din düşmanlarına fırsat vermesin.onlar bu İslam in nurunu söndürmeğe çalışıyorlar kâfirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacak tır. Siz üzülmeyin canım hocam biz sizi seviyoruz
  • Hatice Derya Ayılgan
    13 Nisan 2019 18:24
    İnna lilahi ve inna ileyhi raciun “” diyorum Kıymetli Alim Hocam
  • Ömer Ertuğrul Yiğit
    13 Nisan 2019 17:53
    Seni seven birisi olarak bu açıklama beni bile tatmin etmedi yüzde yüz haklı bile olsanız , yetersiz olmuş hocam
  • Onur AKOĞLU
    13 Nisan 2019 17:48
    Hocam siz rahat olun onların fıtratında yalan ve iftira var.. bu millet sizi iyi bilir.. söz konusu gazete musvettelerine pirim vermeyiz biz..
  • Ömer Ertuğrul Yiğit
    13 Nisan 2019 17:47
    Hocam ben seni biraz sevdiğim için belki sana inanırımda bu açıklama sana mesafeli olanları hiç tatmin edeceğini sanmam
  • Ayşe Nihan Uçak
    13 Nisan 2019 17:47
    Canım Hocamız Her zaman duacınızız Rabbim sizi tüm şerlerden kötülerden onların kötülüklerinden esirgesin Afiyetle hayırlı uzun ömürler versin Biz o vatan hainiyayın gruplarına hiç bir şekilde itibar etmiyoruz
  • Özer Enğiz
    13 Nisan 2019 17:41
    allah sizden razı olsun rabbim sizi rasüllah efendimize komşu müminlere dost islam düşmanlarınında kalplerine korku salan allah dostlarından eylesin hep her zaman yanınızda ve daima dik vaziyette efendi hzlerimizin peşinde rasüllah efendimizin sünneti seniyesinde giden kullarından eylesin rabbimiz sizleri başımızdan eksik eylemesin amin aşlahın laneti iftira ve islam düşmanlarının üzerinde olsun inşallah
  • Mecide Kısa
    13 Nisan 2019 17:24
    Biz bu iftiraları size ne yakıştırıyoruz ne de inanıyoruz.Allah yardımcınız olsun insaAllah⚘⚘⚘
YORUM YAZ