MENÜ

Oda TV'nin
HABERLER
20 Aralık 2018 16:38
5 yorum
Oda TV'nin "Cübbeli'nin Hedefi Erdoğan" Haberini Tekzip

Hedefim hiçbir zaman Başkanımız Sayın Erdoğan olmamıştır. Oda Tv her zaman olduğu gibi “Altı kaval, üstü şeşhâne” deyimince başlığa çektiği konuyu altında nakzeden ifâdelere yer vermiştir.

Nitekim benim kadınların câmiye gelmesiyle ilgili Tayyip Bey’in konuşmasına hiçbir îtirâzım olmamıştır. Zâten hadîs-i şerîfte “Allâh’ın kadın kullarını, Allâh’ın mescidlerinden engellemeyin.” (Müslim, es-Sahîh, es-Salât:30, rakam:1018, 2/32) buyrulmuştur.

Îtirâzım ancak kadının câmi içerisinde erkeklere vaaz etmesi noktasında fetvâ veren bâzı İlâhiyatçılara yöneliktir. Bunun ileride kadının erkeklere imâmetine müncer olabileceği tehlikesini dahî öngörmekteyim.

Nitekim Yaşar Nuri 28 Şubat sürecinde buna bile fetvâ vermişti. Maalesef o gün onu “Ulusalcı” ve “Kemalist” diye tekfir eden bâzı dindarların, bugün “Kur’ân’ın lafzı vahiy değildir ve kıssaları kurgusaldır.” diyerek dalâlette onu bile sollayan Mustafa Öztürk gibileri hayranlıkla izlediklerini taaccüple müşâhede etmekteyiz.

Hamdolsun ki Din İşleri Yüksek Kurulu’nun bu hususta yaptığı dünkü açıklama çok zamânında ve yerinde vâki olarak yüreklerimize bir nebze de olsa su serpmiştir.

Yöneticilerimizin hakkı arayıp bulma gayretinde oldukları bizlerce mahfî olmayıp sıkıntı ancak bâtıl ehlinin o mahfillerde daha ziyâde söz hakkına sâhip olmaları cihetinden neş’et etmektedir.

YORUM YAZ
PAYLAŞ
KULLANICI YORUMLARI
  • Fatmanur tüysüz
    20 Aralık 2018 16:45
    Bu kadar rezillik olmaz yaa bı kadın olarak ben utandım daha resmi görünce bu nasıl bir zihniyet Allah c.c. hidayet versin ,sonumuzu hayretsin
  • Tolga türk Tuna
    20 Aralık 2018 15:37
    hocamızın yanındayız
  • ahmet tatari
    20 Aralık 2018 14:21
    hocamız çok doğru söylemiş.. kadınlar camiye gelsin ama erkeklerin arasına karışmasınlar.. çok büyük fitne çıkar.. yanımda veya önümde bir hanımın olmasını istemem. mekkede MEKKE kabede hanımların arasında kaldım, biri beni çekti aldı ALLAH ondan razı olsun.
  • Aydın AKÜREN
    20 Aralık 2018 14:01
    Fitnenin tek adresi islam dinine karşi kin besleyenler ve ulusalci geçinen kemalistlerdir.papz efendi bile bunlar kadar muslumanlarin inanci islam in hukümleri dir diyerek camiilere nasil girilecegi konusun da kadinlarin ve erkeklerin giyime kusama ibabdetlerine itiraz etmemişdir.
  • Sinan yöyen
    20 Aralık 2018 13:49
    ALLAH CC. Değerli Hocamızdan ve onun gibi ehli Sünnetin müdafasını yapan tüm Hocalarımızdan ve kardeşlerimiZ'den razı olsun. Yüce Rabbim hocamız hayırlı sihat dolu uzun ömür nasip etsin.
YORUM YAZ