MENÜ

İşte Hocamızın Hapse Atılmasına Sebep Olan, FETÖ’cü Vakfın Yaptırdığı Anket
HABERLER
14 Kasım 2017 22:54
1 yorum
İşte Hocamızın Hapse Atılmasına Sebep Olan, FETÖ’cü Vakfın Yaptırdığı Anket

İşte Cübbeli Ahmet Hocaya Kumpas Kurulup Hapse Atılmasına Sebep Olan, FETÖ’cü Gazeteciler ve Yazarlar Vakfının Yaptırdığı Anket Sonuçları;

Görsel 1] “En Etkili Olan Cemaat Hakkında Genel Olarak Nasıl Bir Kanaate Sahipsiniz?”;

2011 yılında yapılan ankette Fetö’nün o kadar televizyon, gazete, radyo, dergi vs. yayın imkânları varken Fetö yüzde 43 olumlu, yüzde 32 olumsuz oy almış, Cübbeli Ahmet Hoca ise hiçbir yayın organı ve elemanı yok iken genel halktan yüzde 80 olumlu almış, olumsuz oylar ise ancak yüzde 3 seviyelerinde kalmıştır. İşte bu durum Fetö’yü kızdırmış ve bu raporlar neticesinde Ahmet Hocanın etkisini görerek onu kumpasa değer bulmuştur. Fetö’ye hakaret eden diğer bazı şahıslar ve cemaatler mevcutsa da onların isimlerini oylamada geçirmeye dahî layık bulmamışlar ve onları hapse atmak dosya masrafına bile değmeyeceğinden kendilerini kumpas malzemesi olarak değerlendirmemişlerdir.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Anket

[Görsel 2] “Size Göre Türkiye’de En Etkili Olan Cemaat Hangisidir?”;

Görüldüğü üzere; en etkili cemaat anketinde Fetö 44 iken Cübbeli Hoca 1,2’de kalmıştır. Bu da Cübbeli Ahmet Hocanın cemaatinin, cami cemaatinden ve konuşmalarını sevenlerden ibaret olduğunu, kendisine has özel bir cemaati ve kurumsal bir teşkilatı olmadığını açıkça ortaya koymaktadır. Zaten “Cübbeliciler” ve “Ahmedciler” gibi bir ismin duyulmamış olması da bunun böyle olduğunun en büyük kanıtıdır. Bu ankette de halkımız yanılmamış, zira gülen cemaatinin ne kadar etkili olduğu 15 Temmuz darbesi ile de ortaya çıkmıştır, halkımızın Cübbeli Ahmet Hocayı bu konularda tamamen etkisiz bulması ise çok isabetli ve vakıa mutabık bir karar olmuştur.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Anket

[Görsel 3] “Adını Bildiğiniz Cemaat Lideri Hakkında Nasıl Bir Kanaate Sahipsiniz?”;

Bu ankette Cübbeli Ahmet Hocanın cemaat lideri olarak halka sorulması, maksadını aşan bir ifade olmuşsa da Teke Tek programlarının ardından ve Flash TV’deki haftalık programlarıyla 2011’de artık hemen hemen herkes tarafından adı duyulmuş olan Cübbeli Ahmet Hoca hakkında her kesimden insanda olumlu kanaat hâsıl olduğu zaten bilinmekteydi, ancak bu oranda olduğunu bu anketten önce kimse bu kadar net göremezdi. Kendisinin müspet yönde bir başkası tarafından geçilmesini asla hazmedemeyen Fetö bu sonuçla görmek istediğini görmüş ve Cübbeli Ahmet Hocanın itibarını tamamen yok etmek için düğmeye basmış ve 2011’in sonunda Cübbeli Hoca hapse atılmış ve kendisi için 52 sene ceza istenmiştir.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Anket

[Görsel 4] “Adını En Fazla Duyduğunuz Cemaat Hangisidir?”;

Bu sonuçta da görüldüğü üzere; soru cemaat olarak sorulduğunda Fetö 30,1 oy oranına sahipken Cübbeli Ahmet Hoca 2,4’de kalıyor. Olumlu kanaat sorularının cevabında 80 ve 60 gibi yüksek oy oranlarına sahip olan Cübbeli Hocanın “Cemaatçilik ve etki” sorularının karşılığında 2,4 oy oranında kalması hocanın teşkilatlanma planı yapan biri olarak görülmediğini ve halkın da bunun farkında olduğunu ortaya koymaktadır.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Anket

[Görsel 5] “Adını Bildiğiniz Herhangi Bir Dini Cemaat Lideri Var mı?”;

Geriden de anlaşıldığı üzere; cemaat lideri olma sorusunun cevabında Fetö yüzde 60,6’ya çıkıyor ki halkın bu tespitinin meğer az bile olduğu darbe teşebbüsü ile ortaya çıktı. “Cübbeli Ahmet Hocayı cemaat lideri olarak tanıyor musunuz?” sorusunun cevabının yüzde 1,5’da kalması ise fazla bile görülüyor. Demek bazı saflar Cübbeli Hocanın bir cemaat lideri olduğunu düşünmüşler, Fâtiha deyince herkesin dağılıp işine gittiğini bilmemişler. En uyanık bir millette dahî bu kadar saflık oranı normaldir ama bu anket sonucu halkın Cübbeli Ahmet Hocayı bir cemaat lideri olarak görmediğini açıkça ortaya koymuştur.

Sonuç olarak; Cübbeli Ahmet Hoca genele hitap eden, dinler arası diyaloğa, STV’nin şirk içerikli dizilerine, Zaman gazetesinin şirk içerikli yazılarına ve bu terör örgütünün Türkçe olimpiyatlarındaki gayri meşru işlerine varıncaya kadar bu uğursuzların bir çok işine itiraz eden, sözünü dinleten, maksadını güzel anlatan, ekseriyet tarafından kabul gören, sevmeyenleri tarafından dahî hakkında: “Sevmesem de adam doğru konuşuyor” denilen biri olması hasebiyle Fetö’nün “Bu adam bizim için bir tehdit oluşturuyor, bu adamı mutlaka itibarsızlaştırmalıyız ve yükselen trendini eksiye çevirmeliyiz.” diye düşünmesini haketmiş biridir.

Neticede Fetö harekete geçip, insan ticareti, hürriyet tahdidi, cinsel saldırı ve çete üyeliği gibi akla ziyan kumpas planlarını devreye sokarak Cübbeli Ahmet Hocayı 52 seneyle yargılamış ve 1 sene hapiste tutmuştur. Ama sonunda İlâhî adalet tecellî ederek Cübbeli Hoca beraat etmiş, ona bu kumpası kuran bütün polisler, emniyet müdürleri, savcılar ve hakimlerden bir tanesi dahî müstesna olmamak üzere hepsi hapse girmişlerdir. Kimi de vatanından kaçıp gavurlara sığınacak kadar aşağılık duruma düşmüştür. Artık Allâh’ın la’neti o zalimlerin üzerine olsun.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Anket

Not: Bu anketin Cübbeli Hocanın itibarının Fetö’nün itibarı ile mukayese edilerek kendisine kumpas kurulmasının gerekli olup olmadığının tespiti için yapılmış olduğunun en açık delili, beş araştırmada da Fetö ile Cübbeli Hocanın adının mutlaka zikredilmiş olmasıdır. Müşahede ettiğiniz vechile; diğer isimler araştırma maddelerinin bazılarında varsa da diğer bazılarında yoktur.

Mühim Not: Üstadımız Mahmut Efendi Hazretleri’nin tertemiz isminin ve yüce itibarının bu ankete konu edilmesini ise esefle karşılıyor ve bu densizliği ancak Fetö’ye yakıştırabiliyoruz. Ömrünü din hizmetine adamış olan o yüce zatın, kimsenin puanına ve oyuna ihtiyacı olmadığı gibi Allâh-ü Teâlâ’nın kendisine bahşettiği itibarı da hiçbir araştırma şirketi tespit edebilecek imkanlara sahip değildir.

YORUM YAZ
PAYLAŞ
KULLANICI YORUMLARI
  • ismail aşkın
    26 Mart 2022 17:00
    selamun aleyküm hocam allahım sizi bütün tuzaklardan korusun ve emin kılsın bu kadar hizmetinize rağmen hapisde kalmanızı sağlayan fetullah belasını allah kahretsin geberdikten sonra ahirette ateşini bol etsin sizede allah acil şifalar afiyetler güç kuvvet nasip eylesin AMİN biz sizin her zaman arkanızdayız
YORUM YAZ