MENÜ

Binali Bey’in İsmâilağa Ziyâreti
HABERLER
31 Mayıs 2019 01:40
6 yorum
Binali Bey’in İsmâilağa Ziyâreti

Binali Bey’in İsmâilağa Ziyâretinde İsmâilağa Web Sitesinde Cübbeli Ahmet Hoca’nın Resmini [Resim1] Koyduğu Halde Cumhuriyet Gazetesinin Jetonu Sonradan Düşmüş “Cübbeli de Varmış!” diye haber yapıyor!

Binali Bey’in İsmâilağa ziyâretine ve İsmâilağa’nın Cumhur İttifakı’na desteğine şaşanlara şaşılır! Zîrâ İsmâilağa gibi dünyada İslam’ı yaşamakla şöhret bulmuş ve vatanına, milletine ve devletine bağlılıkla temâyüz etmiş bir camianın, devlete “Seri katil” diyen, “Ermeni soykırımı var” diyerek, devletimize iftirâ atan Canan Kaftancılara dayanan ve Demirtaş gibi kimselere methiyeler düzen İmamoğlu'nu desteklemesi nasıl düşünülebilir?! Bu, eşyânın tabiatına aykırıdır, dolayısıyla Binali Bey zaten destek istemek için gelmemiştir. Zîrâ böyle bir destek istemeye ne hâcet vardır?! Burada ancak yatsı ve terâvîh namazını edâ ve bazı eski tanışları ziyâret maksadı bulunmaktadır.

Aslında kendisi seçimle ilgili hiçbir konu açmadı. Lâkin bazı hocaefendilerin ilerleyen zaman dilimindeki suâlleri üzerine birkaç cevap vermek durumunda kaldı. Biz de bu noktada doğru bilgiler alarak müstefîd olduk.

Binali Bey, o cevaplarında oylarının iç edilmesiyle alâkalı öyle şeyler anlattı ki iknâ olmamak elde değil, lâkin çıkartıldığı televizyon programlarında sözlerini bölmek için özenle seçilmiş spikerlerin soruları karşısında bu şekilde rahat konuşma fırsatı bulamadığından olsa gerektir ki hâlâ seçimlere hîle karıştığından şüphe edenler var. İnşâallah bu konuları herkesin iknâ edilebileceği şekilde anlatma fırsatı ilerleyen günlerde bulabilir. Bana sorarsanız âcizâne kanaatime göre kendisi devlet umûru görmüş, çok ciddî, güven veren, ziyâde mütevâzi, halk insanı ve hâzâ beyefendi biri! Bu vesileyle onu görüp tanımaktan çok mutlu oldum. Bu kadar tecrübesiyle İstanbul’a çok büyük hizmetler edebileceğini, özellikle ulaşım sorunlarını kısa zamanda çözebileceğini düşünüyorum.

Ayrıca kendisinin talebelik yıllarındaki İslâmî gayretlerinden ve faaliyetlerinden pek haberdâr değildik. Muhabbet esnasında 60’lı 70’li yıllardan beri dînimize ne kadar bağlı olduğu ve gençliğin ıslâhı için ne hayırlı hizmetler yaptığına dâir geçen konuşmalar gerçekten bizi çok memnûn etti. Tabî ki bâzıları gibi bu işleri öne çıkarmayıp tevâzu, mahviyet ve mahfiyet içerisinde ibâdet ve dînî gayret yönünü gizleyerek, geri planda tutmuş olması da şahsı açısından bir fazîlet olarak yorumlanabilir.

Kendisine bu yolda daha nice hizmetler yapabilmesi için duâ ediyor ve muvaffakıyetler diliyorum. Bu hususta bizi seven kardeşlerimizden de bu mübarek gecelerde duâlar bekliyorum.



Binali Bey?in İsmâilağa ZiyâretiResim1

İsmailağa Web Sitesinin Paylaşımı İçin Tıklayın

YORUM YAZ
PAYLAŞ
KULLANICI YORUMLARI
  • nk
    02 Haziran 2019 01:22
    Hizmetiniz çok büyük. Biz razıyız, Allah'ta sizden razı olsun.
  • Zekai Çiloğlu
    01 Haziran 2019 13:25
    Allah şahittir son nefesime kadar hırsızın adaletsizin haksız gücün yanında olmıyacağım muazzez peygamberimiz gibi devrim yapın kırın putları.
  • İsmail Çağlayan
    31 Mayıs 2019 09:22
    Allah cc hu Ümmeti Muhammedi ülkemizi milletimizi iç ve dış düşmanların şerrinden fitne fesat tan şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun inşaAllah amin ecmain. Tabiki cumhur ittifakı. Rabbim Binali Yıldırım beye İstanbul büyük şehir belediye başkanı olmayı nasip eylesin inşaAllah amin ecmain. Hayırlı cumalar hayırlı kandiller.
  • Murat Yüce
    31 Mayıs 2019 00:27
    Selam aleyküm Allah Teala sizlerin ve Binali beyin yâr ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle
  • Ayse sude
    31 Mayıs 2019 00:21
    Helal olsun sıze ehlısunnetın kalelerı..
  • Ayşe Rabia Gökülü
    30 Mayıs 2019 23:04
    Özgürlük naraları atanlar, inanç özgürlüğü diye haykıranlar, dini en güzel şekilde yaşamak için çırpınan insanları ziyarete giden bir başkan adayına tepki gösteriyorlar. Klise ziyaretine gidene ise çıt çıkarmıyorlar? Sonuç olarak kişi sevdiği ile beraberdir.. iyi böyle güzel adamlar var
YORUM YAZ